#JoeHoe #donorwet !

#JoeHoe #donorwet !

1 september 2020 orgaandonatie 0

De overheid > dat zijn we met zijn allen < is begonnen met het versturen van brieven naar alle mensen van 18 jaar en ouder die hun keuze met betrekking tot #orgaandonatie nog niet hebben vastgelegd in het donorregister. Ruim 6.5 miljoen  volwassen Nederlanders waarvan nog onbekend is wat zij willen.
Ook je keuze nog niet vastgelegd en wil je niet wachten op de brief, ga dan naar donorregister.nl. Eenmaal geregistreerd weten nabestaanden wat jouw wens is en mocht je van mening veranderen kun je het op elk moment je keuze wijzigen. #donorwet. Dat kost je nog geen 2 minuten !!

O ja 1, dit tegeltje is een collectors item. Het is een uit de serie ‘tegelwijsheden’ die wij maakten op basis van wijsheden van onze volgers: https://2mhclub.nl/donor/orgaandonatie-tegelwijsheid

O ja 2, nu de donorwet na 12 jaar dappere strijd eindelijk actief wordt willen we graag iedereen die zich in deze periode op welke manier dan ook heeft ingezet om dit resultaat te bereiken heel erg bedanken. Vooral namens alle wachtenden op een orgaan, nu en in de toekomst.

O ja 3, een journalist/schrijver is al enige tijd bezig met alle verhalen op te tekenen en levendig te vertalen in een spannend boek. Word vervolgd 😉